Hotel Duinoord

Hotel Duinoord mobile - Vrouwenpolder
Zeeland/Walcheren

Kamer reserveren / beschikbaarheid

Aankomst :
Vertrek :

Hotel Duinoord beschikt over 18 tweepersoonskamers en drie 4 persoons-kamers in verschillende prijsklassen. Alle kamers hebben een eigen douche of bad en toilet, tevens is er voor iedere kamer een parkeerplaats beschikbaar.
Voor gasten die een eigen fiets meenemen is stallingruimte aanwezig. Op alle kamers is televisie aanwezig.

Het hotel is dagelijks geopend van 2 weken voor Pasen t/m 2 november, buiten deze periode alleen in de weekeinden en de schoolvakanties.
Als u bij ons te gast bent kunt u na het uitgebreide ontbijtbuffet lekker een eind gaan fietsen, wandelen of gewoon een dag naar het strand gaan.
Na gedane arbeid kunt U op het terras bijkomen onder het genot van een drankje. U kunt bij ons ook terecht voor de lunch of een uitgebreidere maaltijd.


Budgetkamer categorie A
(twee persoonskamers) 1e verdieping

Deze kamer heeft 2 éénpersoonsbedden die tegen elkaar aanstaan verder heeft deze kamer een eigen badkamer met daarin een douche, wastafel en toilet.Televisie is op de kamer aanwezig.


Komfortkamer categorie B
(twee persoonskamers) begane grond en 1e verdieping

Deze kamer heeft een TV, verder heeft deze kamer een eigen badkamer met daarin een douche, wastafel en toilet.


Familiekamer categorie C
(vier persoonskamer) op 1e verdieping

Deze kamer heeft één tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden, verder heeft deze kamer een eigen badkamer met daarin een douche, wastafel en toilet.


Familiekamer categorie D
(vijf persoonskamers met aparte slaapkamer) op 1e verdieping

Deze kamer heeft één tweepersoonsbed en stapelbed en een éénpersoonsbed, televisie. Verder heeft deze kamer een eigen badkamer met daarin een douche, wastafel en toilet.